Despre Simpozionul: “Noutăți Terapeutice în Oncologie” 2017

Asociația Câștigă Viață în parteneriat cu Institutul Regional de Oncologie din Iași  a organizat marți, 30 mai 2017, Simpozionul: “Noutăți Terapeutice în Oncologie”.

Temele principale care au fost abordate: “Nutriția și cancerul”, “Introducere în noutăți terapeutice în oncologie” și “Importanța profilului metabolic tumoral în alegerea terapiei personalizate la pacientul oncologic” susținute de invitatul principal al evenimentului: Prof. Dr. John Ionescu, Clinica Neukirchen, Germania și moderate de Prof. Dr. Lucian Miron – Șef Secție Oncologie Medicală a Institutului Regional de Oncologie Iași.

Dezbaterile s-au adresat atât specialiștilor din domeniul oncologiei, cât și asociațiilor de pacienți prin care am droit să oferim cadrul optim pentru prezentarea unor abordări și terapii inovatoare în tratarea   patologiei oncologice.

Evenimentul s-a desfasurat în Sala de Conferințe a Institutului Regional de Oncologie Iași, participarea specialiștilor fiind gratuită. Simpozionul a fost acreditat de Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Publicat
Din categoria Cursuri