Ai  fost diagnosticată cu cancer la sân?

Asociația „Câștigă Viață” te invită la a doua întalnire de suport „Cunoașterea înseamnă sănătate” moderată de psiholog Mihaela Palade Gheran. Va rugam sa va inregistrati si va vom comunica ulterior data intalnirii si toate informatiile necesare.

Scop: Întâlnirea ”Cunoașterea înseamnă sănătate” își propune să ofere suport, informare, consiliere medicală și consiliere psihologică femeilor diagnosticate cu cancer.

Obiective:
– crearea unui cadru intim, de suflet, confidențial în care experiența bolii trăită de fiecare participantă să poată deveni lecție de viață pentru celelalte;

– sprijin informațional prin întîlniri cu specialiști din domenii diferite: oncologie, nutriție, sport, psihologie;

 

Rezultate: Întâlnirile de suport potenţează efectele benefice ale tratamentelor medicale şi diminuează efectele lor nedorite, printr-o informare mai consistentă, o mai bună gestiune a stresului, un stil de viaţă mai adecvat, relaţii mai echilibrate cu sine și cu cei din jur, creșterea stimei de sine, crearea unui sentiment de apartenenţă şi solidaritate.

Cum mă înscriu: Invitația se adresează unui număr de 20 de participante care vor fi acceptate în ordinea înscrierii telefonice, prin email sau prin formularul electronic din pagina!

Dacă ai participat la grupul de suport, te rugăm să ne împărtășești experiența! Părerea ta poate ajuta mai mulți pacienți! Îți mulțumim! Trimite-ne mesajul tăul la adresa e-mail info@castiga-viata.ro

Te rugăm să folosești formularul de mai jos, pentru a te înscrie la grupul de suport!