Locația: IAȘI

Participare: GRATUITA

Asociația „Câștigă Viață” te invită să participi gratuit la întâlnirile periodice ale grupului de suport „Cunoașterea înseamnă sănătate” moderate de psiholog  Mihaela Palade Gheran.

Grupul  de suport ”Cunoaștere înseamnă sănătate” este organizat pentru femei și bărbați, tineri și vârstnici, persoane care au avut sau au pe cineva apropiat diagnosticat cu cancer, oameni care au trăit experiența bolii sau care au fost recent diagnosticați.

Scop: Întâlnirle periodice ale grupului de suport ”Cunoașterea înseamnă sănătate” oferă  suport, informare, consiliere medicală și consiliere psihologică persoanelor diagnosticate cu cancer și aparținătorilor acestora.

Obiective:
– crearea unui cadru intim, de suflet, confidențial în care experiența bolii trăită de fiecare participant să poată deveni lecție de viață pentru celelalte persoane;

– sprijin informațional prin întîlniri cu specialiști din domenii diferite: oncologie, nutriție, sport, psihologie, religie;

 Rezultate: Întâlnirile de suport potenţează efectele benefice ale tratamentelor medicale şi diminuează efectele lor nedorite, printr-o informare mai consistentă, o mai bună gestiune a stresului, un stil de viaţă mai adecvat, relaţii mai echilibrate cu sine și cu cei din jur, creșterea stimei de sine, crearea unui sentiment de apartenenţă şi solidaritate.

Cum mă înscriu: Invitația se adresează tuturor persoanelor diagnosticate cu cancer și/sau aparținătorilor acestora, în urma înscrierii telefonice, prin email sau prin formularul electronic din pagina. În ordinea înscrierii se vor organiza grupuri formate din câte 10 persoane/grup. Înscrierea este permanentă.

Detalii la info@castiga-viata.ro