DONEAZA Pasii Tai la semimaratonul din 12-13 Mai 2018 si alearga impreuna cu prietenii sau colegii tai de birou pentru Primul Centru de Tratament psiho-oncologic „Lumea Copiilor” din ROMANIA

Asociația Câștigă Viață
Te invita sa contribui la strangerea de fonduri in vederea construirii Primului Centru de tratament psiho-oncologic si de nutritie oncologica din tara pentru copiii cu afectiuni oncologice „LUMEA COPIILOR”
Cancerul este a doua cauză de mortalitate în România şi Europa. România are incidenţa cea mai mare din Europa la trei forme de cancer: de plămân, de col uterin şi de creier.

România în cifre şi fapte:

  • 57 de oameni află, zilnic, că au cancer;
  • mortalitatea cauzată de cancer este mai mare decât în restul Europei;
  • activitatea de prevenţie şi depistare precoce a cancerului este sumară.

În România nu există, încă, o instituţie specializată în tratamentul psiho-oncologic si de nutritia oncologică pentru copii!!

DETALII DESPRE PROIECT:

PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI DE PROMOVARE: Campania de promovare a primului centru de tratament psiho-oncologic din tara pentru copiii cu afectiuni oncologice a inceput anul trecut cu ocazia primului semimarathon organizat de Bucharest Running Club, in luna Mai 2017. Cu aceasta ocazie, initiativa asociatiei de a infiinta un centru pentru copiii cu afectiuni oncologice in Iasi, a fost promovata si adusa in atentia unui numar cat mai mare de persoane. Am continuat si vom continua si cu alte actiuni de promovare si constientizare pentru ca ne dorim copii sanatosi!

PERIOADA DE IMPLEMANTARE A PROIECTULUI: Ne propunem sa incepem constructia si pregatirea centrului de tratament in momentul in care avem stranse si colectate fonduri in valoare de cel putin 350.000 Euro.

LOCATIA: Primul Centru din Romania si chiar din Europa de Est specializat in terapie psiho-oncologica si educatie nutritionala pentru copiii care sunt sub tratament sau care au iesit din tratamentul oncologic dar si pentru apartinatorii acestora va fi construit cu ajutorul finantatorilor la Iasi, in judetul Iasi.

SCOP si GRUPUL TINTA: Asociatia CASTIGA VIATA isi propune sa vina in ajutorul copiilor afectati de cancer dar si in ajutorul apartinatorilor, cu terapii psiho-oncologice de ultima generatie,terapii si ghiduri de nutritie oncologica inovatoare sustinute cu ajutrul specialistilor din tara dar mai ales din strainatate in vederea imbunatatirii calitatii vietii tuturor persoanelor afectate de aceasta boala cumplita numita : cancer.

Activitatile premergatoare de promovare si aducere in atentia publicului vor consta in:

  • desfasurarea de diverse manifestari si evenimente personalizate organizate de catre Asociatia Castiga Viata in perioada 2017-2019 care sa aduca in atentia publica proiectul nostru.
  • Participarea la alte evenimente de amploare organizate in scopuri caritabile de catre alte fundatii sau companii unde avem ocazia sa prezentam proiectul nostru.

REZULTATE ASTEPTATE:

  • Ne dorim ca pana la finalul anului 2019 sa putem strange suma de bani necesara astfel incat sa putem demara proiectul nostru de suflet.
  • Dorim ca fiecare copilas afectat de cancer si fiecare parinte sa invete cu ajutorul specialistilor din singurul Centru de psiho-terapie si nutritie oncologica LUMEA COPIILOR din Romania ca „ Exista Viata dupa Cancer” si ca acesta „NU” este o sentinta.
  • Ne dorim copii sanatosi si veseli pe care sa putem sa ii reintegram in societate.
  • Visam sa aducem bucuria si speranta in sufletul copiilor si al parintilor si sa ii invatam cum sa ramana cat mai sanatosi si cat mai mult ancorati in aceasta viata.
  • Ne dorim sa fim initiatorii unui proiect care sa aiba in vederea dezvoltarea si elaborarea unor cursuri specializate in domeniul psiho-oncologiei si nutritiei oncoloice pentru medici, asistenti si psihologi, educatori si voluntari.

De aceea te invitam sa ALERGI alaturi de ECHIPA CASTIGA VIATA la semimaratonul din 12-13 MAI 2018- aici gasesti datele de pe site-ul Bucharest Running Club

ASOCIATIA CASTIGA VIATA – inscrie-te la maraton, accesand linkul de mai jos!
http://www.bucuresti21km.ro/asociatia-castiga-viata/

Asadar DONEAZA PASII TAI CAUZEI NOASTRE! Inscrie-te pe tine si prietenii/ colegii tai sau angajatii tai la semimaratonul din 12-13 MAI din PIATA CONSTITUTIEI organizat de BUCHAREST RUNNING CLUB si alege la rubrica „cauza” , cauza Asociatiei CASTIGA VIATA. Contributia ta conteaza pentru noi.

ASOCIATIA CASTIGA VIATA va multumeste in numele copiiilor cu afectiuni oncologice.